Nieuwe expositie van start

Door | Geen categorie | Geen reacties

Zondag 7 april was de vernissage van al weer de vierde expositie in Galerie Gaius. Ditmaal een verrassende mix van nieuw talent, ervaring en vrije creativiteit.

Patricia Heuker of Hoek, Hans Ruijter, Frederique Winterink, Jeanette Geerligs en Ernst Spaan, laten ieder hun kijk zien in hun fotografische werken. Naast puur fotografie ook puur bewerkte foto’s. Bijzondere studies in textuur, licht en vormen, werkelijkheid en idee.

De komende maanden gaan we een aantal speciale openingsdagen organiseren om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het werk van deze fotografen. We houden je op de hoogte.

Cara Louwman geslaagde afronding

Door | Geen categorie | Geen reacties

De expositie van Cara is een bijzonder succes gebleken. Zij heeft een aantal van haar prachtige werken verkocht. Wij zijn blij dat we haar dit podium hebben kunnen bieden. Inmiddels exposeert zij in Arnhem. Ook heeft zij weer prijzen gewonnen met haar werken. Carla wensen we alle succes en plezier met het exposeren van haar bestaande werk en de voortdurende zoektocht naar het nieuwe.

Opening Cara Louwmans op 10 maart

Door | Geen categorie | Geen reacties

We zijn druk bezig met het inrichten van de nieuwe expositie van Cara Louwmans. Zij is beginnend fotografe en verkent met een verrassend treffende kijk op onze emoties haar mogelijkheden en ideeën. Verschillende van haar foto’s hebben internationale prijzen gewonnen, zijn geëxposeerd in musea en hebben de voorpagina’s van internationale uitgaven van Vogue gesierd. Cara kan dus wel wat.

We nodigen iedereen van harte uit om haar werken te komen bekijken en te bespreken. Houdt op deze site de openingstijden in de gaten. We zijn niet alle weekenden open. De zoete inval is vooral op de zondagmiddagen waarop we zijn geopend. Tussen de mensen die dan aan komen lopen treft u altijd wel een interessante of verrassende gesprekspartner.

Geslaagde expositie van Andre Groothuizen

Door | Geen categorie | Geen reacties

Growing Painting de expositie van Andre Groothuizen heeft ons en vele bezoekers een groot plezier gedaan. Schilderijen met alle materialen en waar continu aan is doorgewerkt om tot het uiteindelijke resultaat te komen. Overweldigend en brutaal, dat zijn de werken zeker. Tegelijk ook ontroerend en kritisch zoals het uit 100 schilderijen bestaande; Geschiedenis der kruistochten.

Nog een voorbeeld is de weergave van de chaotische week in de serie van 7 schilderijen; En hij zag dat het goed was.

Graag hadden e de hele collectie van Andre gehouden. Toch is het nu weer tijd voor nieuwe kunsten.

Opening André Groothuizen op 11 maart

Door | Geen categorie | Geen reacties

We hebben hoge verwachtingen van de expositie van André Groothuizen. Zijn werk komt bij je binnenvliegen me een veelheid aan kleuren en texturen. Hard en sterk en overweldigend. Er is aan gewerkt en nog eens aan gewerkt. André heeft het liefst dat iets nooit af is. Hij kan er nog een emmer verf tegenaan gooien als hij de perfectie heeft bereikt. Gelukkig zijn werken ook eens klaar. Waar hij tot dan toe zonder medelijden was in zijn bewerkingen is het eindresultaat alles waard om te beschermen. André koestert zijn werken en wil uiteindelijk dat zij nooit meer veranderen.

170 X 500

Een meesterwerk vinden wij deze geschiedenis der kruistochten in 100 schilderijen.

Wij nodigen u van harte uit dit ook te komen meemaken.

Plaats voor nieuwe kunstenaars

Door | Geen categorie | Geen reacties

Wat een prachtige expositie. Meer dan twintig werken zijn verkocht. Ook dat is leuk. Galerie Gaius blijft echter berooft van deze werken achter. De tijd is weer gekomen voor een nieuwe expositie met nieuwe kunstenaars, of wellicht een kunstenaar die we alleen in de zon gaan zetten. Houdt de site in de gaten voor nieuws. we zijn met onbekende grootse kunstenaars in gesprek.

Wij zijn al net zo benieuwd.

Expositie met zes kunstenaars

Door | Geen categorie | Geen reacties

Schilderijen, bronzen objecten, mythische wezens, de expositie is een grote verrassing. De kunstenaars hebben prachtig werk naar Galerie Gaius gebracht.

leo van Meurs,

Loek Hambeukers

Jan Willem Houweling

Gerard Nijenhuis

Mary van de Mijll Dekker

Thieu Smeets

Els Slot

Babette Degraeve

en tenslotte Bart Stok

Dit is slechts een werk van iedere kunstenaar als voorproefje. De hoofdmaaltijd mag je gewoon niet missen.

Tot snel in De Bilt

Aanmelden voor bezoek aan de galerie Aanmelden